De vanzare 2 case, Magurele, Ilfov, zona rezidentiala linistita.

creata.la.patrat [at] gmail.com

Pe aceasta adresa de e-mail va astept intrebarile, propunerile, sugestiile sau sfaturile!

Use this e-mail address for any questions, proposals or advices you might have!

joi, 23 aprilie 2009

Bride Parade www.brideparade.ro
Ta-na-nananananaaaaaaaaaa!


Pot sa postez anuntul despre Bride Parade, pentru ca proiectul a fost lansat oficial! Ca un director de media ce ma aflu, va prezint comunicatul de presa pe care l-am conceput si care a aparut ieri pe Mediafax - Comunicat presa Bride Parade si pe Comunicate Media.

Pe langa premiile care va asteapta, de peste 4.000 Euro, o surpriza de proportii o constituie prezenta Loredanei - Prima Mireasa Bride Parade! Ea se va imbraca in rochie de mireasa si va defila alaturi de participante, in avangarda paradei.


Organizatorii, adica daniel:photography si Reigna Couture au gandit acest proiect si l-au pus in aplicare. O parada de mirese, masini de epoca, fanfara, rude si prieteni, defiland pe Calea Victoriei pentru a aduce in prim-plan Femeia-Mireasa si a celebra nunta ca punct de plecare a viitoarei familii.

Evenimentul, unic in Romania si in Europa, va avea loc in data de 17 mai 2009 pe traseul Piata Victoriei, Calea Victoriei, Bulevardul Libertatii, Piata Constitutiei (in fata Palatului Parlamentului). Bride Parade va incepe la ora 10.00 si se va desfasura pe parcursul a aproximativ 4 ore.


De astazi a inceput inscrierea la Bride Parade, asa ca si tu poti fii mireasa pentru inca o zi!

Participantele se pot inscrie pe site-ul http://www.brideparade.ro/ in perioada 23 aprilie – 16 mai 2009. La finalul paradei se va organiza o tombola cu premii in valoare totala de peste 4.000 Euro: sesiuni foto, o rochie de mireasa sau de seara, sesiuni make-up si coafura, aranjamente florale si multe altele.


Parteneri Bride Parade: Videostil, Locanta Jaristea, Eveniment-auto, PhotoRental, Hair Wizard, Flower Serv, Cosmina Kelemen, BDD Weddings&Events, Clinica Trident, Velvet Honeymoon.

Parteneri media Bride Parade: Radio Gold FM, Intact Interactive, Hotnews, Revista Ioana.

Link-uri directe catre sesiunea foto de la mare: Fotografie si Making-of. In curand, veti gasi si partea video a intregii actiuni de acum doua saptamani, un fel de repetitie generala pentru Bride Parade.

FII MIREASA PENTRU INCA O ZI!

2 comentarii:

Kim and Victoria spunea...

Congratulations! Sounds like it will be a fantastic event.

Silvia spunea...

Thank you, Victoria!

I didn't made a translation because it's a Romanian event so far, sorry for that!

But I think the pictures and the title, Bride Parade, speak for themselves.

Anyway, I have also a translation button on the right!

Wish us luck! We need it! :)